Onze dienstverlening

Budgetneutraal verduurzamen

In het kort komt het erop neer dat u uw woning of bedrijf gaat verduurzamen, zonder dat het uw netto besteedbaar budget aantast. U hoeft dus niet zelf (grote) investeringen te doen en uw maandlasten gaan niet omhoog. 

Onderstaand schema is indicatief en kan per situatie verschillen

Ondernemers

Wij weten als geen ander dat het voor u als ondernemer belangrijk is om over voldoende werkkapitaal te kunnen beschikken. Soms is dit (voor een deel) ondergebracht in de kapitaal reserves van een onderneming en soms staat het gewoon op de rekening courant. 

Hoe dan ook, voor de bedrijfsvoering is het vaak belangrijk dat u over deze tegoeden kunt blijven beschikken. Wanneer u uw onderneming via ons budget neutraal verduurzaamd, hoeft u uw kapitaal niet aan te spreken. U profiteert wel meteen van het comfort dat een goede klimaatbeheersing biedt. 

Bovendien stelt u zeker dat uw exploitatiekosten op energie gebied nadat het traject is afgerond of misschien zelfs al tijdens het traject zullen dalen. Daarbij komt nog dat de waarde van uw pand toeneemt, omdat een energie zuinig pand, met een goede klimaatbeheersing nu eenmaal meer waard is dan een conventioneel pand. 

De voordelen voor u op een rij:

Het werkkapitaal blijft beschikbaar -
Direct meer comfort -
Daling van uw exploitatie kosten op termijn of direct -
Uw pand is meer waard -
U voldoet meteen aan de eisen die de overheid aan u stelt -

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Klik dan op de onderstaande button 
Info aanvragen

Particulieren

Ook voor particulieren is kostenbeheersing van de huishouding vaak een issue. Immers hoe minder u uitgeeft aan vaste lasten, des te meer geld er over blijft voor de leuke dingen in het leven. Ook willen de meeste mensen graag wat geld achter de hand houden voor onvoorziene uitgaven. Als u budget neutraal verduurzaamd, combineert het beste van beide. Doordat er verduurzaamd kan worden zullen de vaste lasten op termijn en misschien zelfs meteen dalen. U geniet meteen van meer comfort en bovendien stijgt de waarde van uw woning.

De voordelen voor u op een rij:

- Direct meer comfort in uw woning.
- Uw vaste lasten dalen. Op termijn of direct
- U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken.
- Uw woning is meer waard en makkelijker verkoopbaar.

Benieuwd wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Vraag dan nu offerte aan.
Offerte aanvragen
Share by: