Besparen

Besparen

Naast het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand, wil de Consumentenwinkel u graag nog meer van dienst kunnen zijn. Onze slogan “Al uw gemak onder één dak” nemen wij erg serieus. De vaste lasten van een woning bestaan niet alleen uit de behoefte van gas en stroom, maar ook uit de tarieven hiervan. Daarnaast hebben we nog altijd een aantal zaken die maandelijks een vast deel van ons netto besteedbaar inkomen afsnoepen. 

Veel van deze kostenposten worden vaak voor lief genomen terwijl er in totaal honderden euro’s per jaar bespaard kan worden. Ieder jaar kunt u overstappen naar een andere aanbieder en hiermee voorkomen dat u onnodig te veel gaat betalen. De Consumentenwinkel wil u de mogelijkheid bieden om ál deze kostenposten te reduceren tot een minimum. 

Op dit moment hebben wij drie kostenposten verdeeld over vier vergelijkingsmodules. Elke vergelijkingsmodule toont een overzicht van de voordeligste aanbieders, op basis van uw ingevulde gegevens en uw wensen. Wij blijven hard werken om deze vergelijkingsmodules uit te breiden, zodat u steeds meer gemak onder één dak geniet.

 Bekijk en vergelijk de mogelijkheden hier onder.
Share by: